Podor by Anouk - Anouk Holmens

Anouk Holmens heeft meer dan 20 jaar ervaring als eigenaresse van het gerenommeerde schoonheidssalon Podor in Knokke. In 2017 specialiseerde zij zich in het plaatsen van PMU en ontwikkelde ze expertise in het creëren van natuurlijk ogende en zacht geplaatste wenkbrauwen.

Na talloze nationale en internationale opleidingen, gecombineerd met jarenlange praktijkervaring, is Anouk nu klaar om haar passie te delen met anderen in een 3-daagse basisopleiding. In deze training deelt ze haar Tips & Tricks voor het creëren van de meest natuurlijke en zachte powderbrows. Zo leer je subtiele wenkbrauwen te creëren voor een blond type, oudere klanten of mensen met weinig haartjes. Daarnaast biedt Anouk de mogelijkheid voor klanten om een privé masterclass te volgen en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wil je leren hoe je professioneel en natuurlijk ogende PMU-wenkbrauwen kan plaatsen? Dan ben je bij Anouk aan het juiste adres. Met haar jarenlange ervaring en expertise in de schoonheidsindustrie, ben je verzekerd van hoogwaardige trainingen en advies op maat. Neem contact op met Anouk en maak vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle PMU-carrière.

 

CONTACT

Dumortierlaan 113, 8300 Knokke-Heist - BE
 info@podor.be
+32 50 61 28 96

Laat een opmerking achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
EYE(S) don't care!
"Who's the prettiest of them all?"
Butter Soft Lips